spottdusch.

image118

Jag är inte den som inte kan dela med mig av mina genanser...

Idag så råkade jag spotta en icke ont anande klasskamrat rakt i det icke ont anande ansiktet. Nej, jag har inte för vana att spotta folk varken i deras ansikten eller någon annan stans. Den bespottade stackars människan lyckas med förkloppsligandet av begreppet "flickan"; hon är liksom "gräddig", med en vacker ljus röst, ett generöst litet leende, ett gott humör, långt hår och ett klipskt huvud.
Kan du nu föreställa dig denna oskuldsfulla 21 åring.. hon tar samma psykologi-kurs som jag ( vilket hon nu säkert bittert ångrar) och vi har mest börjar kommunicera med varann på senare tid, så, det är ju inte direkt som att vi var de såtaste av polare ens till att börja med...
Och detta olyckliga inträffar... över 5 minuter gick åt till att prata om hur jag hänsynslöst spritt min saliv för vinden.

Trots att jag försökte förklara och ursäkta mig med att jag ville skapa en audiell upplevelse-en ljudillustration, om du så vill- och att det var den plötsliga vinden som förstörde allt med att föra vätskedroppar i förbipasserandes ansikten, så tror jag nog att hennes glada och flickiga sinne fick sig en purken törn.
...ack
Jag är en missförstådd konstnär utan icke-bespottade vänner.

Kommentarer
Postat av: Nynna

oooooops!! Eller vad säger man??
Hon glömmer det snart....

2007-09-25 @ 13:30:31
URL: http://nynnas.blogg.se
Postat av: Angelica

Förstår om det var lite jobbigt när det inträffade, men du skrev det på ett så komiskt sätt att jag sitter och småler :P Känner igen mig, har hänt mig flera gånger (vem har inte gjort det?) och jag är också specialist på att göra en höna av en fjäder. Vad är det för psykologikurs du går? Verkar spännande...

2007-10-01 @ 04:29:45
URL: http://magdans.blogg.se
Postat av: Nåva

Nynna: ja.. ungefär så.. fast jag sa även: "Oj, oj, förlåt.. HAHAHAHAH, förlåt." i ett gällt och något hysteriskt tonläge.
Angelica: ja, det är tur att man inte är den enda som gör bort sig i världen. :)
PSykologikursen är en del utav mitt "kurspaket" inom vårt och omsorg som jag går just nu. Det är väldigt spännande och lärorikt.. fast jag tycker nog ännu mer om Medicinsk Grundkurs.. det känns lite flashigt att kunna säga inre organs olika namn på Latin! :D
Ventrickel-magsäck, Cardia-övre magmunnen, Pylorus-nedre magmunnen, Hepa-lever, farynx-svalget, esofagus-matstrupe osvosv osv.

2007-10-02 @ 09:25:33
URL: http://www.butterflycatcher.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0